Cezaevindeki HDP’li siyasetçileri ziyaret eden CHP’li Yıldırım Kaya: “Gültan Kışanak, ‘Eğer bir tek kuruşun örgüte gittiğini ispatlarlarsa bu mücadeleyi bırakacağım’ dedi”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, bugün Kocaeli’ndeki Kandıra Cezaevi’nde bulunan HDP’li siyasetçileri ve eski Cumhuriyet gazetesi çalışanlarını ziyaret etti. Kaya, izlenimlerini ve ziyaret ettiği kişilerin mesajlarını, Medyascope özel yayınında Canan Coşkun’a anlattı. 

Kaya, eski Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak’ın “Biz belediyelerimizi kasasında birikmiş paralarla bıraktık. Kayyum parayı sokakta har vurup harman savurdu. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yediler. Gelsinler mahkemede sorsunlar bana. Eğer bir tek kuruşun örgüte gittiğini ispatlarlarsa bu mücadeleyi bırakacağım” dediğini aktardı. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.