Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Oktay Vural, İYİ Parti’ye geçeceğine dair iddialara yanıt verdi: “Tamamen asılsız”

MHP’nin eski genel başkan yardımcılarından Oktay Vural, sosyal medyada yayılan İYİ Parti’ye geçeceğine yönelik iddiaları reddetti. Sosyal medyada sürekli yalan haberlerin yayıldığını belirten Vural, “Hesaplarım açık, isteyen kimleri takip ettiğime bakabilir” dedi.

MHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski İzmir Milletvekili Oktay Vural’ın İYİ Parti’ye geçeceği haberleri sosyal medyada yayıldı. İYİ Parti lideri Meral Akşener ile görüştüğü iddia edilen Vural, görüşmenin ve İYİ Parti’ye geçeceği iddialarının asılsız olduğunu belirterek, “Sosyal medyada yalan haberler hızla yayılıyor. Nereden, kimler yayıyor bunları bilmiyorum. Bu iddia tamamen asılsız. İYİ Parti’ye geçmem gibi bir şey sözkonusu değil. Sosyal medya hesaplarım açık, herkes kimleri takip ettiğime bakabilir” diye konuştu. Vural, kişisel Twitter hesabından Ülkü Ocakları, MHP ve Devlet Bahçeli’yi takip ediyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.