Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (22 Ekim 2019) – Ahmet İnsel: “Lübnan, Şili ve Azerbaycan’da, Arjantin’de halk iktisadi tıkanma kadar, yöneticilerin basiretsizliğine karşı harekete geçiyor”

Medyascope Gündem’de bu sabah Ahmet İnsel, Şili, Arjantin, Azerbaycan, Lübnan, Hong Kong, İspanya ve Fransa’daki sokak hareketlerini değerlendirdi. İnsel “Hong Kong ve İspanya’daki protestoları sebep açısından ayrı tutarak, dünyadaki sokak hareketlerini çoğunlukla yöneticilerin basiretsiz ve eşitliği bozan politikalarına karşı çıkan gençlerin başlattığını ve iktisadi yavaşlamanın da bunu hızlandırdığını söyledi. Ahmet İnsel ayrıca, Hakan Atilla’nın Borsa İstanbul (BIST) Genel Müdürlüğü’ne atanmasının BIST’in uluslararası piyasalarda kredibilitesini azaltacağını söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.