Faruk Loğoğlu ile ABD Temsilciler Meclisi’nin Türkiye kararları üzerine söyleşi: “Lobi faaliyetlerindeki başarısızlığın sebebi AKP’nin saymakla bitmez dış politika hataları”

Edgar Şar, konuğu emekli Büyükelçi Faruk Loğoğlu ile ABD Temsilciler Meclisi’nin Türkiye’ye ilişkin aldığı “soykırım” ve yaptırım kararını değerlendirdi. Loğoğlu’na göre Türkiye ile ABD arasındaki ilişkileri daha da zora sokacak olan bu kararlarda Türkiye’nin son yıllarda aldığı kritik dış politika kararlarında yaptığı hatalar ve yürüttüğü kamu diplomasinin başarısızlığı etkili oldu.

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.