Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Şehir Hepimizin (147): Sinop’tan İstanbul’a – Üç neslin kentli olma hikayesi – Sernaz Arslan ile söyleşi

Şehir Hepimizin” programının 147. bölümüne, lisans eğitimini Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamlayan ve yüksek lisansını Amsterdam Üniversitesi’nde Avrupa Çalışmaları alanında yapan Sernaz Arslan konuk oldu. Halen İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde siyaset bilimi doktorası yapan Arslan, “İstanbul’a Göç Edenlerin Kent Vatandaşlığı Deneyimleri: Kuşaklararası Bir Analiz” başlıklı tezini yazıyor. Aynı zamanda İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde araştırma görevlisi olan Sernaz Arslan’ın çalışma alanları arasında göç, kent siyaseti, kent tarihi, toplumsal cinsiyet, Türk siyasal hayatı ve Türk edebiyatı yer alıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.