Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Aksaray’da bir ilkokulda velilerin otizmli çocukları yuhaladığı iddia edildi, sosyal medyadan olaya tepki yağdı

Aksaray Merkez Mehmetçik İlkokulu’nda eğitim gören otizmli öğrencilerin sınıfının kapatılmasını isteyen velilerin okul çıkış saatinde bir araya gelerek otizmli çocukları yuhaladığı iddia edildi.

Aksaray’da meydana gelen olayda, otizmli çocukların kendi çocukları ile aynı okulda eğitim görmesine karşı çıkarak okul çıkış saatinde bir araya gelen velilerin, otizmli öğrencileri ve öğrencilerin velilerini yuhaladığı, okul müdürünün de bu eylemi desteklediği iddia edildi. Olay üzerine Türkiye Otizm Meclisi şu açıklamayı yaptı:

Olay sosyal medyada da büyük tepkiye yol açtı. Otizmli öğrencilerin yuhalandığı iddiası sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Pek çok kullanıcı olaya tepkisini dile getirdi:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.