Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Boşandığı erkek tarafından satırlı saldırıya uğrayan Ayşe Tuba Arslan 44 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti

Eskişehir’de yaşayan Ayşe Tuba Arslan (44), boşandığı erkek Yalçın Özalpay (52) tarafından satırla saldırıya uğramıştı. 44 gündür yaşam mücadelesi veren Arslan, dün hayatını kaybetti.

Ayşe Tuba Arslan, 11 Ekim günü Eskişehir’in Odunpazarı ilçesindeki Atatürk Bulvarı’nda işten eve dönerken, altı ay önce boşandığı Yalçın Özalpay’ın satırlı saldırısına uğramıştı. Saldırıda ağır yaralanan Arslan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmış, burada tedavi altına alınmıştı. Ayşe Tuba Arslan, 44 gündür verdiği yaşam mücadelesini dün kaybetti. Arslan’ın cenazesi bugün toprağa verilecek.

Olay sonrasında çevredekilerin müdahalesiyle yakalanan Yalçın Özalpay ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Baba Arslan: “Daha kaç Tuba’nın canı yanması lazım?”

Ayşe Tuba Arslan yaşam mücadelesi verirken kızını hastanede bekleyen baba Serdar Arslan “Bu şiddetin durması için daha kaç Tuba’nın canı yanması, ölmesi lazım? Nasıl kıydın kızıma?” diyerek isyan etmişti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.