Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ile Ceren Özdemir cinayeti üzerine: “Olayda en büyük sorumluluk Ordu Valisi’nin, derhal istifa etmeli”

Ordu Üniversitesi öğrencisi Ceren Özdemir‘in 3 Aralık Salı akşamı evinin önünde saldırıya uğrayarak öldürülmesi olayını CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ile konuştuk. Cinayeti yakından takip eden Adıgüzel, katil zanlısı Özgür Arduç’un cinayeti işlemeden önce neler yaptığını ilk kez Medyascope ekranlarında anlattı.

Olayın aydınlatılması için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde soru önergesi verdiğini söyleyen Adıgüzel, katil zanlısının firari olduğunu hatırlatarak “Olayda en büyük sorumluluk Ordu Valisi’nin, derhal istifa etmeli” dedi.

Kadın cinayetlerinin son yıllardaki artışına da dikkat çeken Adıgüzel, “Süleyman Soylu ‘Sistemde bir sorun yok’ diyor. Abduhamit Gül çıkıp ‘İyi hal indirimi vicdanları sızlatıyor’ diyor. Bu bir çelişkidir. Toplum vicdanını yaralayan bu olaylarda mutlaka yasal düzenleme yapılmalı” diye konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.