Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ordulular: “Ceren Özdemir cinayeti önlenebilirdi”

Ordu’nun Altınordu ilçesinde 3 Aralık’ta katledilen üniversitesi öğrencisi ve balerin Ceren Özdemir’in (20) ardından kentte yas var. Ceren’in evine taziye ziyaretleri sürüyor, ailesi ise bitkin. Kentte yaşayan kadınlar tedirgin. Yurttaşlar, “Ceren Özdemir cinayeti önlenebilirdi” diyor. Katil Özgür Arduç’un bir gün önce gidip limonata ve poğaça yediği pastanenin işletmecisi Mehmet Kanber, “Olaydan sonra resmini gördüğümde dedim ki; bu, buraya gelen kişi. Fotoğrafları medyada paylaşılsaydı teşhis edilebilirdi” diye konuşuyor.

Av malzemeleri dükkânı işleten Rafet Yeşilyurt da faili cinayetten önce görenlerden. Yeşilyurt, dükkânında Arduç’la arasında geçen konuşmaları şöyle anlatıyor: “Müşteri gibi geldi. ‘Zıpkın bakıyorum, ama şimdi almak istemiyorum. Bir yere gideceğim, dönüşte almak istiyorum’ dedi. Ben de ‘Almak istemiyorsan neden bakıyorsun?dedim.”

Katil Arduç’un bir gece konakladığı Vegas Otel ise, o gün görevli olan resepsiyon görevlisinin artık otelde çalışmadığını öne sürüyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.