Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Türkiye’de cinsellik (2): “Seks her yerde, seks hiçbir yerde”

Bonoboları biliyor musunuz? Cüce şempanzeleri. Bu bonobolar insana en yakın primat türü, hatta şempanzelerden bile yakın. Ama bonobolar biraz yaramaz. O kadar çok seks yapıyorlar ki, hayvanat bahçesinde bile tutulmuyorlar. Peki insanlar bonoboyla bu kadar yakınken, insanlar neden bonobolar gibi seks yapmaz? Seks isteği neye bağlıdır? Bu istek kadınlarda ya da erkeklerde nasıl işler? Kadınlar kulaklarıyla, erkekler gözleriyle desek? Peki bir çay seksi olabilir mi ya da seksi başlatabilir mi? Cinselliği yemek içmek gibi dürtülerden ayıran nedir? Nazan Özcan’ın hazırladığı podcastte uzmanlar, deneyimlerini paylaşanlar ve veriler yer alıyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.