Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

“Mülteci hakları insan haklarıdır, mültecileri koruyan politikaların üretilmesi için dayanışmayı güçlendirmeliyiz” – Begüm Başdaş ile söyleşi

Gülçin Karabağ, Berlin Humboldt Üniversitesi’nde ve Yunanistan’da sığınmacıların bulunduğu hotspot (mülteci kabul merkezi) adalarında araştırmalarına devam eden Dr. Begüm Başdaş ile Avrupa ve mülteciler ilişkisi üzerine söyleşti. Yayında “Sığınmacılar açısından 2019 yılının kırılma anları nelerdir”, “2020’de bizi neler bekliyor”, “Almanya’nın Avrupa Birliği dönem başkanlığında sığınmacılarla ilgili eşit dağılım isteği uygulanabilecek mi, nasıl”, “Yunanistan’da kapalı kamplar projesinin anlamı nedir” soruları üzerinde duruldu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.