Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Erkek şiddeti devam ediyor: Cezaevinden yeni çıkan erkek, evli olduğu kadını ve annesini öldürdü

Cezaevinden yeni çıkan Tahsin Yüksekova (38) dün akşam Kadıköy Cemil Topuzlu Caddesi’nde evli olduğu Seyhan Yüksekova’yı (37) ve annesi Zülfiye Yüksekova’yı katletti.

Çiçekçilik yaptığı öğrenilen Seyhan Yüksekova’nın dükkanına gelen Tahsin Yüksekova, tartışma çıkarttı. İlerleyen dakikalarda yanındaki silahla Seyhan Yüksekova’ya birkaç el ateş etti, yere yıkılmasını bekledikten sonra da aynı cadde üzerinde çiçekçilik yapan annesi Zülfiye Yüksekova’nın yanına gidip, ona da birkaç el ateş etti.

Görgü tanıkları, Tahsin Yüksekova’nın kız kardeşine de ateş ettiğini, ancak kadının yara almadan kaçmayı başardığını anlattı. Olaydan sonra minibüse binip kaçan katil zanlısı, aynı akşam Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından silahıyla birlikte İstanbul Ataşehir’de yakalandı. 

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerin ardından ağır yaralı iki kadın ambulansla hastaneye kaldırdı. Ancak her iki kadın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.