Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Açık Oturum (236): Emre Erdoğan ve Evren Balta ile salgın sonrası küresel siyaset

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından “pandemi” olarak ilan edilen, tüm dünyada neredeyse eşzamanlı yayılan koronavirüs salgını sadece gündelik yaşamımızı değil, toplumları ve siyaseti de değiştiriyor. Kısa ve uzun vadede siyaset ve toplumlar nasıl şekillenecek? Yeni bir küresel düzen mi oluşuyor?

Açık Oturum’un 236. bölümünde Gülçin Karabağ konukları Özyeğin Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Evren Balta ve Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emre Erdoğan ile koronavirüs salgını sonrası küresel dünya düzenindeki ve siyasetteki olası dönüşümler üzerine konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.