Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Özyaral’ın koronavirüs testi pozitif çıktı

Koronavirüs şüphesiyle hastanede tedavi altına alınan İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Özyaral‘ın koronavirüs testi pozitif çıktı.

Özyaral’ın Twitter hesabından paylaşılan ses kaydıyla testinin pozitif çıktığı kamuoyuna duyuruldu. Yapılan açıklamayla Özyaral’ın tedavisinin, koronavirüs şüphesiyle başvurduğu Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi’nde devam ettiği bilgisi paylaşıldı.

Özyaral’ın Türkiye’de koronavirüs vakasının ortaya çıkmasından sonra, 11 Mart’ta Haber Global, 12 Mart’ta TGRT Haber ve A Haber, 13 Mart’ta Haber Globel ve Habertürk Tv, 19 Mart’ta TV100, 20 Mart’ta CNNTürk,  21 Mart’ta A Para TV, 25 Mart’ta Habertürk ve 26 Mart’ta TV100 kanallarında programlara katılmıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.