Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gündem Çocuk (73): Çocuk Boğaziçi ve Dijital İklim Grevi

Gündem Çocuk’ta bu hafta Boğaziçi Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin, Mine Göl Güven’in danışmanlığında hazırladığı Çocuk Boğaziçi adlı web sayfasını, koronavirüs salgını sürecinde okul öncesi dönemdeki çocukların ne yapabileceğini, bu süreçten nasıl etkilenebileceklerini ele aldık. Çocuk Boğaziçi’nden Betül Polat, Berre Özdemir ve Zeynep Giray konuğumuz oldu. Aynı zamanda Fridays For Future (Gelecek için Cumalar) Ankara ekibinden Ekin Toygur ile 3 Nisan’da gerçekleştirilen Dijital İklim Grevi’ni, koronavirüs salgını sürecinde Fridays For Future’un neler yaptığını, neler düşündüğünü konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.