Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İstanbul Eyüpsultan’da görev yapan aile hekimi Dr. Yavuz Kalaycı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

İstanbul Tabip Odası, Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi’nde aile hekimi olarak görev yapan Dr. Yavuz Kalaycı’nın koronavirüs sebebiyle hayatını kaybettiğini duyurdu. Yakın zamanda anne ve babasını koronavirüsten kaybeden Kalaycı, 15 gündür yoğun bakımda tedavi görüyordu. Kalaycı, iki çocuk babasıydı.

Kalaycı’nın yaşamını yitirmesinin ardından İstanbul Tabip Odası, “Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 1988 yılı mezunlarından, Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi’nde aile hekimi olarak görev yapan meslektaşımız Dr. Yavuz Kalaycı’yı Kovid-19 nedeniyle kaybetmenin büyük üzüntüsü içindeyiz. Değerli meslektaşımızın ailesi başta olmak üzere yakınlarının derin acısını paylaşıyor, tüm hekim camiasına başsağlığı diliyoruz” mesajını yayınladı.

Kalaycı’nın hayatını kaybetmesinin ardından bir başsağlığı mesajı da İstanbul Aile Hekimleri Derneği’nden (İSTAHED) geldi. İSTAHED internet sitesinde yayınlanan mesajda “Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi’nde aile hekimi olarak görev yapan meslektaşımız Yavuz Kalaycı’yı koronavirüs nedeniyle kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Meslektaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tıp camiasına başsağlığı dileriz” denildi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.