Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Salgın ve karantina günlerinden hayvanlar nasıl etkileniyor? – Hayvanlara Adalet Derneği Başkan Yardımcısı Av. Melike Özdemir Ballı ile söyleşi

Hayvanlara Adalet Derneği Başkan Yardımcısı Avukat Melike Özdemir Ballı ile koronavirüs salgını ve karantina günlerinde sokak hayvanlarının ve petshoplardaki hayvanların durumunu konuştuk. Sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde sokak hayvanlarını beslemek isteyen insanların nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlatan Ballı, “Gönüllülere ve belediyelere bu süreçte çok iş düşüyor, herkes elini taşın altına koymalı. Hayvanları kaderlerine terk edemeyiz” dedi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.