Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Salgın döneminde eğitimciler hangi zorluklarla karşı karşıyalar? – Eğitim-Sen Genel Başkanı Feray Aytekin Aydoğan ile söyleşi

Koronavirüs salgını sürecinde devlet ve özel okullarda çalışan eğitimciler ciddi zorluklarla karşılaştılar. Özel okullardaki eğitimciler her an işten çıkarılma tehlikesiyle karşı karşıya kalırken, devlet okullarında uzaktan eğitim veren eğitimciler ise okul yönetimleri tarafından baskı altındalar. Merve Özçelik, Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) Genel Başkanı Feray Aytekin Aydoğan‘la salgın döneminde eğitimcilerin karşı karşıya kaldıkları sorunları ve çözüm yollarını konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.