Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

23. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali- “Evde Kaldık”: Dicle Kızılkan ve Sündüz Haşar ile söyleşi

Koronavirüs salgını hayatlarımızı her açıdan etkiliyor. Fiziksel mesafenin korunabilmesi için bir süredir toplu etkinlikler yapılamıyor. Bu demek değil ki etkinlikler sona erdi. Örneğin; film festivalleri evlere taşındı. 23. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali de 7-14 Mayıs tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. 31 ülkeden, 76 film, festivalin internet sitesinde gösterimde olacak.

Gülçin Karabağ, konukları festival program sorumlusu Dicle Kızılkan ve İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama Oyunculuk Bölümü Öğretim Üyesi ve Uçan Süpürge Derneği gönüllüsü Dr. Sündüz Haşar ile festivalin teması, programı, tarihi, bu yıl verilen ödüller, festival sürprizleri ve salgın sürecinde kadın olmak üzerine konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.