Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Önder Algedik: “Salgın bize telaş içinde bir ekonomiye ihtiyacımız olmadığını gösterdi, eski anormallerimizden vazgeçmeliyiz”

Enerji ve İklim Uzmanı, Gazete Duvar yazarı Önder Algedik, koronavirüs salgınında normalleşme sürecine girerken ilk olarak AVM’lerin açılmasının sadece AVM sahiplerine faydası olduğunu ve dünya genelinde AVM’lerin finansal olarak zor günler geçirdiğini söyledi. Algedik, salgın sonrası normalleşme sürecinde dünya genelinde iyi belediyecilik örnekleri görüldüğünü ve iklim krizi ile mücadele için salgından önceki yanlış politikalardan ve ekonomik yaklaşımlardan hızla uzaklaşmamız gerektiğini belirtti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.