Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dr. Poyraz Kolluoğlu ile söyleşi: “Açlıktan ölmektense koronavirüsten ölmeyi tercih edeceğini söyleyenler, sokağa yeni duygularla çıkıyor”

Koronavirüs bütün dünyada etkisini sürdürürken, virüs tehdidine rağmen dünyanın pek çok farklı noktasında toplumsal hareketler ve protesto gösterileri de devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) siyah vatandaş George Floyd’un ölümü üzerine yaşanan protesto gösterileri tüm dünyaya sıçradı. Lübnan’da ise uzun bir süredir devam eden ve koronavirüs döneminde uygulanan sokağa çıkma yasaklarına rağmen gittikçe kitleselleşen ekonomik kriz protestolarını görüyoruz. Hong Kong’da da Çin yönetimine karşı uzun süredir devam eden protestolar koronavirüs günlerinde de aynı hızda devam ediyor

Koronavirüs günlerinde devam eden protesto gösterilerini ve toplumsal hareketleri İstanbul Aydın Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü’nden Dr. Poyraz Kolluoğlu ile konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.