Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sağlık Bakanlığı’nın koronavirüs verileri – Prof. Dr. Özgür Karcıoğlu: “İlkbaharda iki doz Sinovac olmuş birinin tabloda ‘bağışıklık sahibi’ görünmesi aldatıcı”

Koronavirüs salgınında aşılama tüm hızıyla sürerken vaka ve ölüm sayılarındaki artış devam ediyor. Sağlık Bakanlığı, dünden (20 Eylül) itibaren koronavirüs verilerine iki doz aşılama oranlarını da ekledi ancak bakanlık tarafından açıklanan verilerin şeffaflığı hâlâ sorgulanıyor. Türk Tabipleri Birliği (TTB) Pandemi Çalışma Grubu Üyesi Prof. Dr. Özgür Karcıoğlu, Sağlık Bakanlığı’nın veri paylaşımını ve salgında son durumu Medyascope’a değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.