Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Dr. Gülriz Şen ile söyleşi: “İran’da yaptırımlar en büyük etkisini, İran’ın çok hazır olmadığı bir normalleşme sürecine girmesinde gösterdi”

Koronavirüs salgınına siyasi-jeopolitik, ekonomik ve toplumsal sorunlarla mücadele ederken yakalanan İran‘da salgınla mücadele sürecinde son durum nedir? Koronavirüs salgını öncesinde İran’ın iç ve dış siyasetindeki sorunları, salgın yönetimini nasıl etkiledi? 2020’nin ikinci yarısında ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin de yapılacağı 2021 yılında, İran’ın politik gündeminde hangi konuların ön plana çıkması olası? Gülçin Karabağ, konuğu TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi ve Dış Politikada Kadınlar Grubu Üyesi Dr. Gülriz Şen ile salgının etkisinde İran iç ve dış siyasetini değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.