Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Sağlık Bakanı Koca güncel verileri açıkladı: “Vakaların azalma seyri yavaş”

Sağlık Bakanlığı koronavirüs salgınına ilişkin güncel verileri paylaştı. Bugün 48 bin 248 test yapıldı, yeni vaka sayısı bin 154 oldu. Son 24 saatte 20 kişi hayatını kaybederken bin 214 kişi ise iyileşti. Toplam test sayısı 3 milyon 584 bin 66’ya, toplam vaka sayısı 204 bin 610’a, toplam ölüm sayısı ise 5 bin 206’ya çıktı. Entübe hasta sayısı 378, yoğun bakımda yatan hasta sayısı ise bin 93 olarak açıklandı. Toplam 179 bin 492 kişi ise tedavi görerek iyileşti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Yoğun bakım hasta sayımızda, önceki günlerden devam eden bir artış var. Vakaların azalma seyri yavaş” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.