Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (5 Ağustos 2020): Faruk Bildirici ile Muharrem İnce’nin medya stratejisi, Hakan Türkçapar ile salgın psikolojisi, Dilek Şen ve Okan Yücel ile İstanbul Sözleşmesi eylemleri

Güne Bakış’ta bu akşam, medya ombudsmanı Faruk Bildirici ile Muharrem İnce’nin gazetecilere konuşan “yakını”nı, psikolog Hakan Türkçapar ile salgın psikolojisini, Lübnan Türk Kültür Derneği Başkanı Kamal Maksoud ile Beyrut’ta meydana gelen patlamanın ardından yaşananları konuştuk. Medyascope muhabirleri Dilek Şen İstanbul Kadıköy’den, Okan Yücel ise Ankara Sakarya Meydanı’ndan kadınların İstanbul Sözleşmesi eylemini anlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.