Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (17 Ağustos 2020): Turan Hançerli ile 21’inci yılında Marmara Depremi, İlhan Uzgel ile Doğu Akdeniz gerilimi, Gönül Erden ile sağlık çalışanlarının tükenmişliği

Güne Bakış’ta bu akşam Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ile 21’inci yılında 17 Ağustos depremini, Prof. Dr. İlhan Uzgel ile Doğu Akdeniz’deki son gelişmeleri ve Amerika Birleşik Devletleri’nde Demokrat Parti’nin adayı Joe Biden’ın yedi ay önce Türkiye hakkında söylediklerini konuştuk.

Koronavirüs salgını Türkiye’de görülmeye başladığından beri sağlık çalışanları ağır koşullar altında çalışıyor. SES Başkanı Gönül Erden ile sağlık çalışanlarının tükenmişliğini tartıştık.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler