Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu ile söyleşi: “HDP ‘Biz ne yapıyoruz ki insanlar bizimle görüşmekten imtina ediyor’ diye düşünmeli”

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Medyascope’a verdiği röportajı, Demirtaş’ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili sözlerini ve Türkiye gündemini Gökçe Çiçek Kösedağı’na değerlendirdi. Ağıralioğlu, “Bölgenin hangi tazyiklerle HDP’ye siyaset imkanı dayattığını biliyoruz. Mutlu bir gelecek bedel ister, HDP bu bedeli ödemeye razı olmalı” dedi. Ağıralioğlu ayrıca, HDP’nin “diğer partilerin kendileriyle yan yana gelmekten imtina ediyor olmasını düşünmesi gerektiğini” söyledi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.