Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Bir Kadın (74) – Klinik psikolog Dr. Serap Altekin – “Meslek hayatım boyunca fark ettim ki bütün kuramlar, uygulamalar aynı noktada birleşiyor: Kendine dönmek”

Bir Kadın’ın 74. bölümünün konuğu klinik psikolog ve öğretim üyesi Dr. Serap Altekin‘di. Altekin, klinik psikologluk göreviyle birlikte, akademisyenliği ve sivil toplum çalışmalarını birlikte nasıl yürüttüğünü anlattı ve koronavirüs günlerinde sağlıklı bir psikolojide kalabilmek için de bazı önerilerde bulundu. Altekin, “Meslek hayatım boyunca fark ettim ki bütün psikoloji kuramları, bütün uygulamalar işin özünde aynı noktada birleşiyor: Kendine dönmek, kendini tanımak, kendini bilmek” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.