Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Prof. Dr. Murat Erdoğan ile söyleşi: “AB önce göçü durdurmanın, aksi durumda da mültecileri Avrupa ülkeleri arasında nasıl dağıtacağının yolunu arıyor”

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, AB üye devletlerine yeni bir göç ve iltica anlaşması önerdi. Bu anlaşma AB sınır ve göç politikalarını, Türkiye – AB ilişkilerini ve mülteciler açısından Türkiye’nin konumunu nasıl etkiler? Gülçin Karabağ, konuğu İltica ve Göç Araştırmaları Merkezi (İGAM) Akademi Başkanı ve Türk – Alman Üniversitesi Göç ve Uyum Araştırmaları Merkezi (TAGU) Müdürü Prof. Dr. Murat Erdoğan ile anlaşmanın olası etkileri üzerinde durdu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.