Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

AB Liderler Zirvesi kararı ve Türkiye-AB ilişkilerinin geleceği – Nilgün Arısan Eralp ve Prof. Dr. Senem Aydın Düzgit ile söyleşi

Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkelerin liderlerinin Türkiye ile ilişkiler ve Doğu Akdeniz krizini değerlendirdikleri zirveden, Ankara ile ilişkilerin koşula bağlı olarak canlandırılması kararı çıktı. Koşul, Türkiye’nin Doğu Akdeniz’de “tek taraflı ve yasadışı” adımlar atmaması. Zirveden çıkan kararları ve Dışişleri Bakanlığı’nın tepkisini Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı AB Çalışmaları Merkezi Direktörü Nilgün Arısan Eralp ve Sabancı Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden İstanbul Politikalar Merkezi Kıdemli Uzmanı ve Araştırma ve Akademik İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Senem Aydın Düzgit değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.