Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Azerbaycan-Ermenistan çatışmasını durdurmak için ABD de devrede – Yörük Işık: “İki ülkenin dışişleri bakanları aynı odaya girmedikçe beklentileri yüksek tutmanın bir anlamı yok”

Azerbaycan ile Ermenistan arasında 27 Eylül’den bu yana, ilan edilen ateşkeslere rağmen devam eden çatışmaları durdurmak için ABD de devreye girdi. İki ülke dışişleri bakanları 23 Ekim’de Vaşington’da ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile ayrı ayrı görüşecek. Gelişmeyi Medyascope‘a değerlendiren uluslararası ilişkiler uzmanı Yörük Işık, bakanlar arası bir yüz yüze buluşmanın gerçekleşmemesi durumunda beklentilerin fazla yüksek tutulmaması gerektiğini söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.