Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

2. Uluslararası Ayrımcılık Konferansı için kayıtlar devam ediyor

Eşit Haklar İçin İzleme Derneği’nin yürütücüleri arasında bulunduğu Eşitlik Forumu tarafından düzenlenen “2. Uluslararası Ayrımcılık Konferansı” için kayıtlar devam ediyor. Daha önce koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen konferans 24–25 Ekim, 31 Ekim ve 7–8 Kasım 2020 tarihleri arasında çevrimiçi olarak yapılıyor.  

2. Uluslararası Ayrımcılık Konferansı, Eşit Haklar İçin İzleme Derneği (ESHİD), Karadeniz Kadın Dayanışma (Karkad-Der) ve Sosyal Kültürel Yaşamı Destekleme Derneği (SKYD) tarafından yürütülen “Haklara Eşit Erişim İçin Kampanya Projesi” kapsamında düzenleniyor.

10-11 Nisan 2020 tarihlerinde İstanbul’da, Türkiye’den ve dünyadan akademisyen konuşmacıların katılımıyla yapılması planlanan proje, salgın nedeniyle 24-25 Ekim, 31 Ekim-1 Kasım, 7-8 Kasım olmak üzere üç hafta sonunda çevrimiçi yapılacak.

Ayrımcılık olgusunun kapsamlı bir şekilde tartışılacağı konferansta, ırk ve etnik köken, din, inanç, engellilik, cinsiyet ve cinsel yönelim başlıkları altında ayrımcılık incelenecek. 

Konferansa kayıt yaptırmak isteyen katılımcıların Eşitlik Forumu web sitesi ve sosyal medya hesaplarında yayınlanan kayıt formunu doldurmaları gerekiyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.