Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Yalçın Karatepe ile ParaPolitik (53): Ekonomide asıl sorun nedir?

ParaPolitik programının 53. bölümünde Prof. Dr. Yalçın Karatepe, ekonomi yönetiminde yaşanan değişiklikleri ve ekonomideki mevcut sorunları değerlendirdi.

Hem Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı’nın hem de Berat Albayrak‘ın görevden alınmasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın inisiyatifiyle gerçekleştiğini belirten Yalçın Karatepe, Erdoğan’ın bütün sorumluluğu görevden ayrılan isimlere yüklediğini ve yeni gelen kişilere alan açarak ekonomik sorunların faturasından kurtulmaya çalışacağını söyledi.

Ekonomideki en büyük sorunun mevcut yönetim anlayışından kaynaklandığını vurgulayan Karatepe, bütün yetkilerin bir kişide toplandığı bir sistemde Türkiye’nin ekonomi açısından düzlüğe çıkmasının mümkün olmadığını belirtti.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.