Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu: “Alaattin Çakıcı ile çıkar ilişkisi kuranlar, yaşananlara sessiz kalmayı tercih ediyor”

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, “cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla kendisine açılan soruşturma ve organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etmesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çakıcı’nın derhal tutuklanması gerektiğini belirten Serdaroğlu, bu tehdide karşı susan herkesin suça ortak olduğunu söyledi. Yaşanan bu gelişmelerin, hükümetin ülkeyi bir mafya gibi yönettiğinin kanıtı olduğunu öne süren Serdaroğlu, muhalefet içinde de Alaattin Çakıcı ile çıkar ilişkisi kuranların sessiz kalmayı tercih ettiğini söyledi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.