Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında halı sahaların kapatılmasını işletmecilere sorduk: “Futbol okullarından ekmek yiyen insanlar şimdi ne yapacak?”

Türkiye’de koronavirüs vaka ve ölüm sayılarının artması yeni tedbirleri de beraberinde getirdi. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 Kasım’da koronavirüs salgınına ilişkin yeni tedbirler kapsamında halı sahaların da kapanacağını duyurmuştu. Erdoğan, “Tüm spor müsabakaları seyircisiz olarak oynanmaya devam edilecek, halı sahaların faaliyetlerine ise ara verilecek” demişti.

“İnsanları futboldan alıkoyamazsın” 

İstanbul Maslak’ta halı saha işleten Kamil Balyer, kısıtlamayla ilgili “İnsanları futboldan alıkoyamazsın. Futbol okullarından ekmek yiyen çok sayıda insan var, şimdi ne yapacaklar?” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.