Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı ile söyleşi: “Bütçenin boşaltılması ile salgın birleşince insanlar açlıkla mücadele eder hale geldi”

Medyascope özel yayınına katılan İYİ Parti Antalya Milletvekili ve eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Hasan Subaşı, koronavirüs salgınının hem ülke genelindeki hem de Antalya’daki seyrini değerlendirdi.

Hasan Subaşı, kısa süre önceye kadar Antalya’daki durumun oldukça kötü olduğunu ancak son iki haftada özellikle filyasyon ekiplerinin çalışmalarıyla vaka sayısının düşürüldüğünü, vakaların yüzde 80’inin evlerde izolasyonda olduğunu söyledi.

Salgının başından beri hükümetin süreci iyi yönetemediğini ifade eden Hasan Subaşı, üç hafta süreyle kapanmaya gidilmesi ve yurttaşlara yapılan maddi yardımların artırılması gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı maddi yardım paketlerinin ise esnafın sıkıntılarına çözüm olamayacağını belirten Subaşı, “Bütçenin boşaltılması ile salgın birleşince insanlar açlıkla mücadele eder hale geldi” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.