Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (8 Ocak 2021): Sinan Ülgen ile ABD’de yaşananların toplumsal ve siyasi etkileri, İbrahim Uslu ile Erdoğan’ın Bahçeli ve Asiltürk ile görüşmesinden hareketle erken seçim tartışmaları

Güne Bakış’ta bu akşam, Ekonomi ve Dış Politikalar Araştırma Merkezi (EDAM) Başkanı Sinan Ülgen ile Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşananların toplumsal ve siyasi etkilerini, kamuoyu araştırmacısı ve siyasal danışman Dr. İbrahim Uslu ile Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk ile görüşmesinden hareketle erken seçim tartışmalarını konuştuk.

Editör: Egemen Gök

https://soundcloud.com/medyascopetv/gune-bakis-8-ocak-2021-sinan-ulgen-ile-abdde-senato-baskini-ibrahim-uslu-ile-erken-secim

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler