Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretlerine İstanbul Kartal ve Tuzla’da devam etti: “İktidar esnafın durumunu konuşmak istemiyor”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul’un Kartal ve Tuzla ilçelerinde esnafı ziyaret etti. Büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Akşener, esnafın sorunlarını dinledi, “Sizin için elimden geleni yapacağım” dedi.

Haber: Alp Akiş, Ali Macit

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Türkiye genelinde sürdürdüğü esnaf ziyaretlerine bu hafta İstanbul’da devam ediyor. Salı günü (12 Ocak) Avcılar ve Beylikdüzü’ndeki esnafı ziyaret eden Akşener, bugün de Kartal ve Tuzla ilçelerindeki esnafla bir araya geldi.

“Sözde cumhurbaşkanı tartışması bir yün yumağı”

Bir dükkan sahibinin “sözde cumhurbaşkanı” tartışmalarına değinmesi üzerine Akşener, “O bir yün yumağı, uğraş dur. Önce FETÖ’cü olunuyor, bir hafta sürer, ondan sonra FETÖ’cülük biter darbeci olunur. Üç, hain olunuyor. Şimdi ‘sözde cumhurbaşkanı’ çıktı ama bu arada siz konuşulmuyorsunuz, esnaf konuşulmuyor” dedi.

“Yargı inşallah hep Ümit Özdağ meselesinde olduğu kadar hızlı çalışır”

Kartal’daki esnafa yaptığı ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akşener, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ hakkında verilen “partiden ihraç” kararının Ankara 1. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından iptal edilmesine ilişkin ise “Yargı çok hızlı çalıştı, bu çok manidar. İnşallah yargı herkes için bu kadar hızlı çalışır. Partimizde davaları hâlâ devam eden kişiler var, benim beş yıldır bekleyen davam var” diye konuştu.

Akşener ayrıca, parti içindeki meselelerin halkın gerçek gündemi olmadığını belirterek, “Bakın kaç gündür insanlarla konuşuyoruz, bu soruları soran olmadı. İç bünyemizdeki meselelerle vatandaşın gündemini örtmeyeceğiz. Su yolunu bulur” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.