Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Galatasaray’da seçim belirsizliği – Av. Metin Sinan Aslan: “Galatasaray tarihinde hiç yaşanmamış bir olay”

Galatasaray yeni başkanını seçmek için 23 Nisan’da sandığa gidecekti ancak mahkeme ihtiyati tedbir kararı vererek başkanlık seçimini iptal etti. Başkanlık seçiminin nasıl ve ne zaman olacağını Galatasaray Genel Kurulu Divan Başkanı Avukat Metin Sinan Aslan ile konuştuk.

Sırada ne var?

Galatasaray Spor Kulübü yöneticileri, 10. Asliye Mahkemesi’nin tedbir kararına itirazda bulundu. Mahkeme, yarın (22 Nisan) kararını açıklayacak ve bu karara göre Olağanüstü Genel Kurul’un ilk duruşmasının 23 Nisan’da yapılması mümkün olacak. Mahkeme tedbir kararını yenilerse Galatasaray’da seçimler, Başkan Burak Elmas’ın belirleyeceği bir tarihte düzenlenecek.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.