Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ateşten gömleği kim giyecek? Galatasaray başkan adayları Medyascope’ta (2) – Eşref Hamamcıoğlu: “Tecrübe, sicil numarasının küçüklüğüyle ölçülmez”

Galatasaray Spor Kulübü, 30 Nisan’da yeni başkanını seçmek için sandığa gidiyor. Burak Elmas yönetiminin ibra edilmemesinin ardından Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu, pazar günkü başkanlık seçiminde karşı karşıya gelecek. Geçen seçimde olduğu gibi bu seçim öncesinde de Galatasaray başkan adayları Medyascope’a konuk oluyor. Eski Galatasaray Divan Kurulu Başkanı ve iş insanı Eşref Hamamcıoğlu, Alp Akiş’in sorularını yanıtladı.

“Galatasaray’da tecrübe sahibi olmak küçük sicil numarasına sahip olmak değil”

30 Nisan’da karşı karşıya geleceği aday Metin Öztürk ile en önemli farklarının tecrübe olduğunu söyleyen Eşref Hamamcıoğlu, “Galatasaray’da tecrübe sahibi olmak küçük sicil numarasına sahip olmak değil” dedi. 38 yıldır Galatasaray camiasında yer aldığını vurgulayan Hamamcıoğlu, “En onurlu mevki olan Divan Kurulu başkanlığı yaptım” diye konuştu.

“Metin Öztürk ve ekibinin yıllardır üzerinde çalıştığımız projelerimizi benimsemesi doğru yolda olduğumuzu gösteriyor”

Hamamcıoğlu, Metin Öztürk ekibi ile kendi projeleri arasındaki benzerlikler hakkında ise şunları söyledi: “Galatasaray’da ortak akıl elbette çok önemli, dolayısıyla benim ve arkadaşlarımın yıllardır üzerinde çalıştığı projelerin, ileri sürdüğümüz görüşlerin bu seçimde Sayın Metin Öztürk ve ekibi tarafından benimsenmiş olması bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.”

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.