Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Taraftarlar takımlarının ilk devre performanslarını değerlendiriyor (12): Yeni Malatyaspor

Süper Lig’de ilk yarının sonuna yaklaşıyoruz. Şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ederke, düşme potasında da büyük bir hareketlilik var. Peki taraftarlar, takımlarının şu ana kadarki performansını nasıl değerlendiriyor, sezonun geri kalanı için ne yapılması gerektiğini düşünüyor? Yeni Malatyaspor’un taraftar grubu olan Derebeyleri üyesi Mustafa Serdar Kaplan, sarı-siyahlıların ilk devre performansını Medyascope’a değerlendirdi. 

Yeni Malatyaspor için ilk devre nasıl geçti? 

Futbolcular psikolojik olarak kendilerini sahaya yansıtmakta zorluk çektikleri için bireysel hataların skorlara etkisi çok fazla ve tribünlerin eksikliği de eklenince seyir zevki düşük bir yarı oldu. Taraftarın alındığı hafta lig çok zevkliydi. Ligimizin taraftarla güzel olduğunu bir kez daha görmüş oldu herkes. Takımıma puan vermek haddimiz değil, her zaman gözümüzde 10 numaradır. Bizler takıma değer biçmek için değil değerini artırmak için varız.

Yeni Malatyaspor’un ilk devredeki en iyi ve en kötü futbolcuları kimdi? 

Sahaya çıkan her futbolcu iyi olmak için oynadı. Yalnız genç oyuncumuz, savaşan yılmayan formayı yakında hak edecek yükselen değer Mustafa Eskihellaç’ın yakın zamanda milli formayı giyeceğine eminim. Allah yolunu açık eylesin.

Teknik direktörünüzün performansından memnun musunuz?

Sadece yaptıkları ve yapamadıkları birbiriyle eşleşmedi. Hamza Hamzaoğlu, özünde iyi bir insan. En çok beğendiğim yönü genç oyunculara şans vermesidir.

Takımınızda güçlendirilmesi gereken bölgeler var mı? 

Kadro olarak güçlü ve kaliteli bir yapımız var. Fakat yedek kulübesinin zenginleşmesi lazım.

Sizin için ilk devrenin en unutulmaz maçı hangisi? 

Aylar sonra kısmi de olsa seyircili oynanan Denizli karşılaşması. O maçın önemi anlatmayla bitmez. Bir hasretin bitimi sandık meğer ki yeni bir başlangıçmış. Balı ağzımıza çaldılar, doyamadık. Umarım tez zamanda tribünler tekrar açılır.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.