Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Özlük hakları için açıklama yapmak amacıyla toplanan sağlık çalışanlarına polis müdahale etti: Ankara Tabip Odası Başkanı ve SES Ankara Şubesi eşbaşkanları gözaltına alındı

Özlük haklarıyla ilgili alkışlı protesto eylemi ve açıklama yapmak için Ankara Şehir Hastanesi önünde toplanan sağlık çalışanlarına polis müdahale etti.

Aralarında Ankara Tabip Odası Başkanı Ali Karakoç, Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Uğurlu, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri (SES) Ankara Şubesi eşbaşkanları ve Dev Sağlık-İş’lilerin de bulunduğu çok sayıda sağlık çalışanı gözaltına alındı.

Ankara Tabip Odası tarafından sabah saatlerinde Twitter üzerinden duyurulan protestoya, Sağlık-Sen ve Ankara Diş Hekimleri Odası’ndan sağlık çalışanları da katıldı. Toplanma saatinden yaklaşık yarım saat sonra ise protestoya katılan bazı sağlık çalışanları gözaltına alındı. Ankara Tabip Odası, Twitter üzerinden yaşananları kamuoyu ile paylaştı.  

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.