Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ada Sahilleri (116): Son kurban Lampard

Mert Aydın ve Alp Ulagay, dünya spor gündemini Londra’dan takip ediyor.

1. BÖLÜM – KARIŞIK: Josef Venglos’a veda. İngiltere’deki ilk yabancı teknik direktör. Mert Aydın’ın röportaj hatırası / Olimpiyatlar için alarm zilleri. Tokyo’da umutsuzluk havası. Sporculara mutlaka alternatif bulunması lazım. / Atletizmde rekorlar. Ryan Crouser ve Ersu Şaşma.

2. BÖLÜM – LAMPARD OLAYI: Chelsea’de antrenör kıyımı sürüyor. Son kurban Frank Lampard. Neleri yanlış yaptı? Chelsea ve Roman Abramoviç neden sabretmedi? Halef Tuchel’in hedefleri? Bu değişiklik kime yarar?

3. BÖLÜM – PREMIER LEAGUE’DE İLK YARI KARNESİ: Pekiyi alan üç takım. / İdare edenler / Sınıfta kalanlar / Sezon sonu tahmini.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.