Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İBB Şehir Tiyatroları “Salondan Yayın”ın şubat ayı etkinlik takvimi açıklandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları, kültür-sanat etkinliklerini çevrimiçi olarak sanatseverlerle buluşturmaya şubat ayında da devam ediyor. Bu ayın ilk etkinliği 11 Şubat Perşembe günü 20.00’de “Ustalarla Söyleşi” programı olacak, programın konuğu ise oyuncu ve yönetmen Engin Gürmen.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları, kültür-sanat etkinliklerini “Salondan Yayın” adı altında sanatseverlerle buluşturuyor. Salondan Yayın’ın şubat ayı programında, oyunculuk üzerine atölye programları, çocuklar için özel programlar, hazırlıkları devam eden oyunların provaları, söyleşiler, uzun süre kapalı gişe sahnelenmiş oyunların tekrar gösterimleri gibi pek çok etkinlik yer alıyor.

Geç Kalanlar

Bu ay ilk etkinliğini 11 Şubat’ta “Ustalarla Söyleşi” programıyla düzenleyecek olan Salondan Yayın’danın bu ayki programında, 12 Şubat Cuma günü 20.00’de Çat Kapı Prova’da hazırlıkları devam eden İfigenya adlı oyununun okuma provası, 13 Şubat Cumartesi günü 11.00’de “Çocuk Saati”nde Profesör Malumatfuruş’la Denenmemiş Deneyler, Karagöz Hacivat, Kukla Yapımı ve Hikâye Zamanı programları, 13 Şubat Cumartesi günü 19.00’da Sahne Makinisti Sefa Demir‘in konuk olduğu “Sahnenin Gizli Kahramanları” isimli söyleşi, 14 Şubat Pazar günü 15.00’te Geç Kalanlar isimli oyun, 20 Şubat Cumartesi günü 15.00’te, “Sevil Akı ile Role Hazırlık Atölyesi”, 25 Şubat Perşembe günü 20.00’de  Oyuncu Gül Akelli’nin konuk olduğu Ustalarla Söyleşi programı, 26 Şubat Cumartesi günü 20.00’de Çat Kapı Prova’da hazırlıkları devam eden Yaftalı Tabut oyunu, 27 Şubat Cumartesi günü 11.00’de “Çocuk Saati”, 27 Şubat Cumartesi günü 19.00’da, Aksesuarcı Haşim Demir’in konuk olduğu “Sahnenin Gizli Kahramanları” isimli söyleşi, 28 Şubat Pazar günü 15.00’te Pollyanna isimli çocuk oyunu etkinlikleri yer alıyor. 

Pollyanna

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.