Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Gazeteci Nuray Şirin Göktaş, 62 yaşında hayatını kaybetti

Gazeteci Nuray Şirin Göktaş, 62 yaşında hayatını kaybetti. Avukatlık, gazetecilik, basın müşavirliği, noterlik gibi alanlarda uzun yıllar katkı veren Nuray Şirin Göktaş, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Göktaş, ilk gününden itibaren Medyascope’un destekçilerindendi.

Nuray Şirin Göktaş, Ankara Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra avukatlık yapmaya başladı. Bir süre sonra, haftalık yayımlanan Nokta dergisinde gazetecilik yapan Göktaş, Nokta’nın ardından Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nda basın müşaviri olarak çalıştı. Uzun yıllar Hazine Müsteşarlığı’nda görev yapan Göktaş, daha sonra Makedonya Büyükelçiliği’ne Hazine müşaviri olarak atandı.  

Sera, Nuray ve Hıdır Göktaş

Marmara Adası, Karaburun ve son olarak Karadeniz Ereğlisi’nde noterlik yaptıktan sonra emekli olan Nuray Şirin Göktaş, gazeteci Hıdır Göktaş ile evliydi. Çiftin Sera Şirin Göktaş adında bir kızları var. 

Göktaş’ın cenazesi yarın (18 Şubat Perşembe) saat 15.00’te Ankara Karşıyaka Mezarlığı Camii’nden kaldırılacak.

Nuray Göktaş’ın yazılarına buradan erişebilirsiniz

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.