Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope’ta 300. Açık Oturum – Ruşen Çakır: “Medyascope doğal büyümesine devam edecek”

Medyascope’un ilk açık oturumunu 20 Ağustos 2015’te Medyascope Yayın Yönetmeni Ruşen Çakır modere etti. Çakır’ın konukları gazeteci Levent Gültekin ve gazeteci Kadri Gürsel’di.

Medyascope Açık Oturumu, Medyascope’un serüveninin bir özeti. Medyascope, Türkiye siyasetinin iniş çıkışlarıyla oldukça yoğun bir döneminde ve ayrıca günden güne basın ve ifade özgürlüğünün daraldığı bir ortamda “çünkü özgür” şiarıyla güçlenerek yoluna devam ediyor.

Her hafta perşembe günü saat 20.00’de Türkiye siyaset ve ekonomi gündemini ekranlara taşıyan açık oturumu 207. bölümüne kadar Medyascope Yayın Koordinatörü Sedat Pişirici yürüttü. Medyascope Açık Oturumu o günden bugüne Alphan Telek, Edgar Şar ve Gülçin Karabağ’ın moderatörlüğünde devam ediyor. 

Bu hafta 300. bölüm vesilesiyle, Açık Oturum’un moderatörleri ve ilk bölüm konuklarıyla, Türkiye siyaset ve ekonomi gündeminde 5 yıl 9 ay 28 günde neler olduğunu kısaca değerlendirdik.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.