Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

CHP’nin KHK çalışması üzerine Yüksel Taşkın ve Gülizar Biçer Karaca ile söyleşi: “KHK’lıların yaşadıklarını dinliyoruz, bu önemli soruna toplumun dikkatini çekip siyasilere sorumluluklarını hatırlatıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP), Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile işlerinden atılanların mağduriyetlerinin açığa çıkarılması, hukuki ve siyasi destek amacıyla başlattığı “KHK çalışması” devam ediyor. CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ile CHP Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın yürütücülüğünde sürdürülen çalışma grubu 35 ilde, KHK’lar sonucunda hak mağduriyetine uğrayan kişiler ile buluşmayı amaçlıyor. Gülçin Karabağ konukları Gülizar Biçer Karaca ve Yüksel Taşkın ile CHP’nin “KHK çalışması” üzerine konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.