Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Günlük vaka sayısı 20 bine dayandı – Prof. Dr. İsmail Cinel: “Yoğun bakıma alınanlar ya aşısız ya da beş-altı ay önce aşı olmuş hastalar”

Güncel Sağlık Bakanlığı verilerine göre son 24 saatte 246 bin 648 kişiye test yapıldı ve 19 bin 761 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. 7 bin 108 kişi iyileşirken son 24 saatte 51 kişi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Vaka sayısı günbegün tırmanarak artarken hastanelerin yoğun bakım servislerinde son durum ne? Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve Yoğun Bakım Uzmanı Prof. Dr. İsmail Cinel bu soruyu Medyascope yayınında yanıtladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.