Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Prof. Dr. Kayıhan Pala ile söyleşi: “Beş farklı yoğun bakımdan aldığım bilgilere göre iki doz BioNTech olup da yoğun bakımda yatan kimse yok, yatanların yüzde 80’inden fazlası aşısız”

Güncel Sağlık Bakanlığı verilerine göre son 24 saatte 256 bin 163 test yapıldı ve 24 bin 832 kişiye koronavirüs teşhisi konuldu. 6 bin 243 kişi iyileşirken 126 kişi hayatını kaybetti. Vaka sayıları yükselirken ölüm sayısı da hızla artmaya başladı. Koronavirüs sebebiyle vefat edenlerin sayısında en son üç haneli rakam 3 Haziran’da görülmüş ve sayı 114 olmuştu. O tarihten bu yana ilk kez dün (3 Ağustos) vefat sayısı 100’ü geçerek 126 oldu. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kayıhan Pala, bu tedirgin edici artışı ve son durumu Medyascope yayınında değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.