Mekan ve İnsan (169) – Besim Can Zırh ile Dolmuşun (Uzun) Öyküsü: Basımının 40. yılında İlhan Tekeli ve Tarık Okyay’ın benzersiz çalışması

Mekan ve İnsan’ın 169. bölümünde Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölüm Başkan Yardımcı Dr. Öğr. Üyesi Besim Can Zırh ile basımının 40. yılında İlhan Tekeli ve Tarık Okyay’ın benzersiz çalışmaları, Dolmuşun Öyküsü’nün hikayesi ve bize öğrettiklerine dair sohbet ettik. İdealkent’ten çıkanlarda İlhan Tekeli, Yiğit Gülöksüz ve Tarık Okyay’ın kaleme aldıkları Dolmuşlu, Gecekondulu, İşportalı Şehir’i kısaca tanıttım.

Medyascope'u destekle. Medyascope'a abone ol.

Medyascope’u senin desteğin ayakta tutuyor. Hiçbir patronun, siyasi çıkarın güdümünde değiliz; hangi haberi yapacağımıza biz karar veriyoruz. Tıklanma uğruna değil, kamu yararına çalışıyoruz. Bağımsız gazeteciliğin sürmesi, sitenin açık kalması ve herkesin doğru bilgiye erişebilmesi senin desteğinle mümkün.